Карантин вдарив по секс-індустрії Франції: повії просять владу про допомогу

Карантин вдарив по секс-індустрії Франції: повії просять владу про допомогу

Повії у Франції через карантин опинилися у скрутному становищі

Владу Франції закликають створити надзвичайний фонд для порятунку повій

Французькі повії виявилися серед тих, хто сильно постраждав від введених в країні карантинних обмежень через поширення коронавірусу.

Представники секс-індустрії у Франції – асоціація захисту секс-працівників «Червоні парасольки» звернулася до влади з проханням про підтримку та фінансову допомогу, повідомляє Ouest-france.

Зокрема, пропонують створити надзвичайний фонд та мінімальний дохід для працівників секс-індустрії на час карантину. Також пропонують звільнити повій від сплати штрафу за порушення карантину. «В іншому випадку секс-працівниці будуть змушені продовжувати працювати, ставлячи під загрозу своє здоров’я і здоров’я клієнтів», – зазначають в організації.

В асоціації також повідомляють про випадки виселення працівниць на вулицю, оскільки в них закінчилися кошти, щоб платити за оренду помешкання.

Нагадаємо, станом на ранок 7 квітня в усьому світі коронавірусною інфекцією заразилося 1 347 892 особи. Про це свідчать дані американського Університету Джонса Гопкінса, який відстежує поширення вірусу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: