Колона українських всюдиходів проїхалася по вулицях американського Чикаго (відео)

Колона українських всюдиходів проїхалася по вулицях американського Чикаго (відео)
Український всюдихід «Sherp»

Акцію влаштував американський репер і дизайнер Yeezy

Вулицями міста Чикаго в США проїхалася колона українських всюдиходів «Sherp». Кадри очевидців публікує NBC Chicago.

У ролику видно, як п’ять всюдиходів один за одним ідуть по проїжджій частині. Акцію влаштував американський репер і дизайнер Каньє Уест. З машин шанувальникам безкоштовно роздавали нові кросівки власного бренду музиканта Yeezy. Вартість однієї пари такого взуття становить $1000.

Спочатку кросівки видавалися всім бажаючим. Потім їх можна було отримати в обмін на стару пару взуття будь-якої фірми.

Кампанія проводилася напередодні офіційного старту продажів.

Нагадаємо, у 2012 році киянин Володимир Школьник відкрив в Києві конструкторське бюро. Кілька років знадобилося, щоб «сміттєвий бачок» перетворився в снігоболотохід «Шерп», такий, яким ми бачимо його сьогодні.

Український завод з виробництва унікальних позашляховиків працює в основному на експорт. У київському цеху проводять повну збірку усіх частин всюдихода, кожна запчастина створюється спеціально під «Sherp». Закуповується тільки чотирициліндровий двигун 1.5 Kubota V1505-t потужністю 44,3 кінських сили, пов’язаний з 5-ступінчастою МКПП. Є і покупні деталі, які простіше придбати, ніж зібрати, наприклад, підшипники і гума, яку роблять за спецзамовленням на білоцерківському заводі Rosava. В Європі замовляють найміцнішу сталь, а також використовують легкий німецький алюміній. Кожен всюдихід проходить випробування на Жуковому острові, де є і болотиста місцевість, і озера, і піски, і каміння, і річка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: