Лукашенко всупереч коронавірусу поїхав на суботник садити дерева

Лукашенко всупереч коронавірусу поїхав на суботник садити дерева

За останніми даними, в Білорусі коронавірусом заразилися 8773 людини, 63 померли

Незважаючи на рекомендації ВООЗ, в Білорусі прийняли рішення провести республіканський суботник

Президент Білорусі Олександр Лукашенко всупереч поширенню коронавірусу відправився на суботник. Про це повідомляє «Інтерфакс».

За інформацією агентства, глава держави перебуває в Чорнобильській зоні в Національному парку «Прип’ятський». Там він має намір посадити сосни.

11 квітня Всесвітня організація охорони здоров’я закликала владу Білорусі посилити заходи соціального дистанціювання на тлі нової динаміки зростання інфікування коронавірусом. «Час готуватися до найгірших сценаріїв, це забіг на довгу дистанцію», – заявив керівник експертної місії ВООЗ Патрік О’Коннор.

Незважаючи на рекомендації ВООЗ, в Білорусі прийняли рішення провести республіканський суботник.

За останніми даними, в Білорусі коронавірусом заразилися 8773 людини, 63 померли.

Раніше Лукашенко заявив, що з коронавірусом допомагають боротися прогулянки на свіжому повітрі, заняття спортом і вживання жирної їжі, зокрема вершкового масла.

Як відомо, президент Білорусі Олександр Лукашенко раніше закликав не панікувати, а «просто працювати». «Особливо зараз на селі. Приємно дивитися по телевізору – люди на тракторі працюють, ніхто не говорить про віруси. Там трактор вилікує всіх, поле всіх лікує», – заявляв президент Білорусі.

Як повідомлялося, президент Білорусі Олександр Лукашенко вважає, що в ситуації з новим коронавірусом головне – не панікувати.

Також нещодавно Лукашенко під час хокейного матчу вимовив фразу «краще померти стоячи, ніж жити на колінах», коментуючи ситуацію з коронавірусом.

Нагадаємо, кількість померлих від пов’язаних з коронавірусом захворювань за минулу добу в світі досягла 195 тис. 920 осіб, збільшившись на 5 тис. 430 осіб. Всього в світі, за даними університету, на кінець п’ятниці налічувалося 2 млн 790 тис. 986 інфікованих COVID-19, зростання за добу склало 82 тис. 396 випадків зараження.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: