МВС Франції відреагувало на зникнення глави Інтерполу

МВС Франції відреагувало на зникнення глави Інтерполу
Президент Інтерполу Мен Хунвей

Хунвей перестав відповідати на дзвінки членів сім'ї з 25 вересня, а не 29 вересня, як повідомили раніше

Міністерство внутрішніх справ Франції стурбоване зникненням президента Інтерполу Меня Хунвея під час його візиту в Китай і погрозами, що надійшли на адресу його дружини.

«З китайською владою тривають контакти. Франція спантеличена у зв'язку з інцидентом з президентом Інтерполу і стурбована погрозами на адресу його дружини», - цитує Reuters заяву МВС Франції.

За даними французької влади, дружина Хунвея, яка повідомила в поліцію Ліона про його зникнення, також поскаржилася на погрози і залякування в соціальних мережах і по телефону.

У МВС додали, що Хунвей перестав відповідати на дзвінки членів сім'ї з 25 вересня, а не 29 вересня, як повідомили раніше джерела в поліції.

Нагадаємо, Франція почала розслідування за фактом зникнення президента Інтерполу Мена Хунвея. Заяву про зникнення подала його дружина, з якою Хунвей проживає у Ліоні. Вона повідомила, що чоловік не виходить на зв'язок після від'їзду в Китай.

Міжнародні ЗМІ, посилаючись на джерела, пишуть, що з великою вірогідністю президента Інтерполу Мена Хунвея утримують китайські правоохоронці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: