На Кіпрі затримали російського бізнесмена

На Кіпрі затримали російського бізнесмена
Ігор Польченко 

Бізнесмена з Росії Ігоря Польченка звинувачують у махінаціях при отриманні кредитів від ряду найбільших російських банків

На Кіпрі правоохоронці затримали російського бізнесмена Ігоря Польченка, який перебував у міжнародному розшуку за звинуваченням у махінаціях при отриманні кредитів від ряду найбільших російських банків, серед яких Ощадбанк, ВТБ та інші, причому загальна сума заборгованості перед кредитними установами перевищує 7 млрд руб.

Польченко свою вину категорично заперечує, однак, коли почалося розслідування, він вважав за краще виїхати за кордон. Його дані були розміщені у пошуковій базі Інтерполу.

Як повідомляє газета «Коммерсант» з посиланням на джерела, Польченко був затриманий правоохоронними органами Кіпру 7 серпня.

За непідтвердженими даними, бізнесмен разом з дружиною Іриною Польченко поїхав на острів і придбав там нерухомість після того, як в Росії до нього з'явилися претензії у банків і держави.

Тепер за міжнародними нормами кіпрська прокуратура повинна порушити клопотання в суді про екстрадиційний арешт бізнесмена і запросити в Росії матеріали на його екстрадицію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: