Названі найбезпечніші під час пандемії коронавірусу країни

Названі найбезпечніші під час пандемії коронавірусу країни
Той факт, що Ізраїль лідирує, недивний, якщо врахувати, що країна перебуває в стані постійної кризи і має великий досвід в плані закриття кордонів і надзвичайних ситуацій

Країна отримала найбільшу кількість балів з точки зору державного управління

Найбезпечнішою країною, яка успішніше за інших справляється зі спалахом коронавірусу, виявився Ізраїль. Про це свідчать результати дослідження експертів фонду Deep Knowledge Group (DKG).

Згідно з отриманими даними, країна отримала найбільшу кількість балів з точки зору державного управління, а також моніторингу виявлення захворювання і готовності до його лікування. «Той факт, що Ізраїль лідирує, недивний, якщо врахувати, що країна перебуває в стані постійної кризи і має великий досвід в плані закриття кордонів і надзвичайних ситуацій», – відзначили фахівці.

Наступною в списку виявилася Німеччина – в порівнянні з іншими державами Європи вона в даний час має кращі показники і, на думку дослідників, після стабілізації епідеміологічної ситуації отримає значні економічні переваги. На третьому місці рейтингу знаходиться Південна Корея.

covid-19_safety_ranking__dkg_-_google_chrome

Крім того, найбільш безпечними в обставинах, що склалися назвали Австралію, Китай, Нову Зеландію, Тайвань, Сінгапур, Японію і Гонконг.

Нагадаємо, з початку пандемії Covid-19 станом на ніч 20 квітня коронавірусом у Європі інфікувалася 1 086 641 людина, з них 309 495 одужали, проте 101 922 померли. У Європі за кількістю випадків інфікування «лідирує» Іспанія – 196 664. Далі йде Італія – 178 972, Франція – 152 894 та Німеччина – 145 184. У Великій Британії Covid-19 вже підтвердили у 120 067 людей. Найбільше смертей зафіксували в Італії – 23 660, Іспанії – 20 595 та у Франції – 19 718.

Як повідомлялося, у технічному водогоні Парижа знайшли коронавірус.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: