Негода у Росії: у Сочі випав град розміром з куряче яйце

Негода у Росії: у Сочі випав град розміром з куряче яйце
У РФ вирує негода
скріншот з відео

У Лазерівському районі Сочі сильний град

У російському Сочі вирує негода. Там сильний град повибивав скло у будинках та пошкодив автомобілі. Про це повідомляють росЗМІ. 

Фото та відео негоди місцеві жителі публікують у соцмережах. 

У Таупсє Краснодарського краю біля берега помітили смерч. Через сильні дощі та вітер у регіоні зариті пляжі, а у найближчі кілька днів заборонено купатися у морі. 

Надаємо, вранці 9 липня потужна злива накрила частину російського міста Сочі.  Унаслідок цього під воду пішли дороги населеного пункту, десятки машин зазнали пошкоджень. Крім цього, вода підіймалась навіть у громадському транспорті. На місто випало близько 80 міліметрів опадів. У Сочі відбулося підтоплення цокольних поверхів багатоквартирних будинків. Водночас у кількох районах міста спрацювали сирени. Через сильні опади вулиці перетворилися на річки, вода зносила усе на своєму шляху. Росіяни публікували кадри на яких видно гори потрощених автомобілів, що знесло водою.   

У середині червня у Сочі з берегів вийшла річка Мацеста. Внаслідок чого було підтоплено спальні райони, на вулицях стояли автомобілі – вода сягала практично дахів. Сильно затопило Хостинський район через зливи. Міст на Мацесті перекривали співробітниками правоохоронних органів.

Читайте також: У РФ вбито капітана, який керував мобілізацією та запускав «Калібри»  

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: