Після пожежі в торговому центрі Кемерова пропала 41 дитина

Після пожежі в торговому центрі Кемерова пропала 41 дитина
Торговий центр, де сталася пожежа

Рятувальники досі не можуть дістатися третього залу кінотеатру торгового центру, так як всередині обвалилися несучі конструкції

Заступник начальника Національного центру управління в кризових ситуаціях РФ Андрій Мамченко заявив, що після пожежі в торговому центрі міста Кемерово пропала безвісти 41 дитина.

Про це повідомляє «Інтерфакс».

«За попередніми даними зараз проводиться пошук 41 дитини», - заявив Мамченко.

Він також повідомив, що досі недоступний третій зал кінотеатру торгового центру, так як всередині обвалилися несучі конструкції.

Раніше джерело в оперативному штабі біля ТРЦ в Кемерово повідомило, що у 30 людей, які пропали безвісти, практично немає шансів вижити всередині будівлі, де спалахнула пожежа.

Також, за інформацією ЗМІ, число загиблих зросло до 40 осіб.

За попередньою інформацією, основна версія смертельної пожежі в Кемерово - несправна електропроводка.

Як відомо, пожежа та обвал покрівлі у торговому центрі в Кемерово сталися у неділю, 25 березня. Віце-губернатор Володимир Чернов розповів, що вогнище спалаху в торговому центрі було в дитячій батутній кімнаті, куди хтось із дітей приніс запальничку.

Раніше повідомлялося, що співробітники поліції і рятувальники шукають 35 зниклих безвісти осіб, які могли перебувати в палаючому торговому центрі «Зимова вишня».

Слідчий комітет РФ спочатку повідомляв про загибель п'яти осіб, серед них одного неповнолітнього, ще 30 постраждали. Всього рятувальники евакуювали понад 100 відвідувачів.

В неділю ввечері з’явилася інформацію, що загинули щонайменше семеро людей: три жінки, двоє дітей і двоє чоловіків.

За офіційною інформацією, кількість загиблих у масштабній пожежі в Кемерово зросла до 37. Десятки людей залишають зниклими безвісти.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: