Президентка Грузії двома словами оцінила перспективи помилування Саакашвілі

Президентка Грузії двома словами оцінила перспективи помилування Саакашвілі
Саломе Зурабішвілі наголосила, що більше не повернеться до питання про помилування експрезидента Грузії
фото з відкритих джерел

Позиція Зурабішвілі помилування Михайла Саакашвілі тверда та незмінна

Президентка Грузії Саломе Зурабішвілі відмовилася коли-небудь помилувати екслідера країни Михайла Саакашвілі. Про це вона розповіла на брифінгу 3 листопада.

Глава держави наголосила, що готова на багато чого заради інтересів країни.

«Оскільки це питання знову залишається на порядку денному, маю сказати, що моя позиція про помилування Михайла Саакашвілі тверда та незмінна: ні і ніколи», – заявила Зурабішвілі, наголосивши, що ніколи не повернеться до цього питання.

До слова, сьогодні матір Саакашвілі Гіулі Аласанією заявила, зо занепокоєна здоров'ям сина, який голодує вже 34-й день поспіль і втратив 20 кілограмів ваги.

До слова, 31 жовтня у Тбілісі зібрався мітинг на підтримку Саакашвілі (фото).

Додамо, що опозиційні сили звинувачують у шахрайстві партію «Грузинська мрія», котра виграла муніципальні вибори в Грузії. Раніше ЗМІ повідомили про мобілізацію поліцейських у в'язниці, де перебуває Саакашвілі.

Нагадаємо, українська сторона підготувала текст звернення до Грузії з вимогою передати Михайла Саакашвілі. У Грузії заявили, що ніяких дипломатичних перемовин ще не ведуть.

Також прем'єр Грузії категорично виключив передачу Саакашвілі Україні.

Раніше Саакашвілі погодився на лікування. Уповноважена Верховної ради з прав людини Людмила Денісова зустрілася у в'язниці в місті Руставі з експрезидентом Грузії, українським громадянином Михайлом Саакашвілі.

До цього адвокати Саакашвілі попередили про «критичні показники життєдіяльності» у Саакашвілі. Також прем'єр Грузії звинуватив Саакашвілі в симуляції голодування.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: