Пожежа на нафтопереробному заводі у Білорусі: рятувальники показали відео

Пожежа на нафтопереробному заводі у Білорусі: рятувальники показали відео
МНС Білорусі: «Під час пожежі один з працівників заводу отримав опіки»
скриншот відео

За інформацією МНС Білорусі, горів блок оборотного водопостачання

У Білорусі сьогодні, 11 червня, сталася пожежа на нафто-переробному заводі «Нафтан» – одному з двох білоруських нафтопереробних підприємств.

За інформацією міністерства надзвичайних ситуацій Білорусі, горів блок оборотного водопостачання. 

Також повідомляється, що  внаслідок інциденту постраждав чоловік 1975 року народження, який є співробітником спеціалізованого ремонтно-будівельного управління №3 міста Новополоцька. Він отримав опіки.

Про стан постраждалого не відомо. Причини пожежі встановлюються.

Нагадаємо, вранці, 7 червня, тимчасово окупований Луганськ опинився під рясним обстрілом, є влучання у нафтобазу.  За словами Лисогора, місцеві називають від семи до 20 вибухів, можливо це разом зі спробами перехоплення та влучань по місту. Він зазначає, що відео прильотів локалізовані у районі Гострої Могили, біля казарм колишнього Луганського вищого військового училища штурманів, де дислокуються російські загарбники.

До слова, російський уряд з ініціативи Міністерства енергетики засекретив дані про виробництво автомобільного бензину і дизельного пального в країні на тлі атак українських безпілотників. Про це повідомляє видання «Важные истории», з посиланням на джерело в Росстаті.

Зазначається, що в останній щотижневій довідці з 20 до 26 травня «Про обсяг виробництва нафтопродуктів і споживчі ціни на них» немає даних про виробництво автомобільного бензину і дизельного пального. 

Читайте також: Ураження нафтового термінала в районі порту «Кавказ»: з'явилися нові деталі
 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: