Російські банки почали переводити співробітників на роботу з проживанням в офісах

Російські банки почали переводити співробітників на роботу з проживанням в офісах
Працівники сплять, їдять, миються теж в офісі

Співробітники, які живуть в банку, повністю ізольовані

Великі російські банки в зв’язку з пандемією почали переводити співробітників з критично важливими функціями на роботу з проживанням, повідомляє РБК.

Умови для життя в офісі створили вже декілька банків.

Перший заступник голови і співвласник кредитної організації Совкомбанк Сергій Хотимський розповів, що вони перевели близько 10 фахівців на режим 24/7 в офісі, щоб забезпечити безперебійність операцій. Всі вони відповідають за щоденні розрахунки. Співробітники, які живуть в банку, повністю ізольовані. Вони сплять, їдять, миються теж в офісі. Люди пішли на такі умови добровільно, за це їм виплачується підвищена заробітна плата.

Банк «Зеніт» ще не перевів співробітників на роботу з проживанням, але вже підготував план. Він розрахований на фахівців команд підтримки, для яких уже провели інструктаж і розробили мотиваційну програму. Закуплено, за словами прес-служби, продукти харчування та індивідуальні приналежності. Співробітники, яких планують ізолювати в офісі, попередньо здали тести на коронавірус.

Інші банки поки не розглядають варіант з переводом фахівців на роботу з проживанням.

Нагадаємо, станом на ранок 26 квітня у світі зафіксували 2 млн 921 тисячі 439 випадків інфікування. З них 836 978 пацієнтів одужали та 203 289 померли. Найбільше інфікованих та померлих від коронавірусу зафіксували у США. Там коронавірус підтвердили у 960 896 людей. З них 54 265 людей померли та 118 162 – одужали. На другому місці Іспанія, де на коронавірус заразилися 223 759 осіб, померло – 22 902. Італія – на третій позиції. Там 195 351 хворий, з яких 26 384 померли.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: