Російські війська проводять навчання з окупації Арктики (фото)

Російські війська проводять навчання з окупації Арктики (фото)

В рамках висотного десантування було проведено навчання з розвідувальним підрозділом «ВДВ», яке десантувалося з висоти 2000 метрів

Російські «зелені» чоловічки почали перетворюватися на «білих»?

Як стверджує російська пропаганда, десантники РФ вперше в історії здійснили десантування в складі групи на нових парашутних системах з висоти 10 000 метрів в арктичних умовах.

В ході десантування військових країни-агресора пройшли апробацію засоби висотного десантування в екстремальних умовах Арктики.

«Подібні навчання ми будемо проводити щорічно в різних районах Арктики різним складом залучених учасників та в різні періоди навчання», – заявив заступник міністра оборони РФ генерал-лейтенант Юнус-Бек Євкуров.

Разом із заступником міністра оборони РФ за висотним десантуванням спостерігав командувач Повітряно-десантними військами генерал-полковник Андрій Сердюков, який, зокрема, причетний до анексії Криму країною-агресором в 2014 році. Тож, тепер можна стверджувати, що російські «зелені» чоловічки почали перетворюватися на «білих».

У взаємодії з особовим складом тактичної групи Північного флоту десантники виконали завдання з виявлення і знищення диверсійно-розвідувальної групи умовного противника.

Нагадаємо, впливова американська газета The Washington Times зазначила: «Не робиться зовсім нічого для того, щоб зупинити зусилля президента Росії Володимира Путіна щодо встановлення контролю над великими частинами Арктики, а також родовищами нафти і газу, котрі знаходяться там, за допомогою військової сили. В Арктиці, за даними Геологічної служби США, міститься близько 20 відсотків невикористаних світових запасів на суму близько 20 трильйонів доларів».

Читайте більше:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: