Стан отруєної Юлії Скрипаль покращився – медики

Стан отруєної Юлії Скрипаль покращився – медики
Юлія Скрипаль

Але Сергій Скрипаль досі у важкому стані

Національна служба охорони здоров'я Великої Британії повідомила про поліпшення стану Юлії Скрипаль, яка разом зі своїм батьком, екс-розвідником ГРУ Сергієм Скрипалем, була отруєна нервово-паралітичним речовиною в Солсбері. Про це повідомляє видання Sky News.

Відзначається, що стан Юлії Скрипаль більше не критичний. За інформацією Національної служби охорони здоров'я Великої Британії, вона швидко одужує.

Сергій Скрипаль, як і раніше знаходиться в стабільно важкому стані.

Раніше медики повідомляли, що отруйна речовина, якою були отруєні російський екс-шпигун Сергій Скрипаль та його донька, могла призвести до серйозних пошкоджень у їхньому мозку.

Як відомо, 4 березня у британському Солсбері чоловіку і жінці стали погано в торговому центрі, після чого вони були шпиталізовані з серйозним отруєнням невідомою речовиною. Постраждалими виявилися російський розвідник Сергій Скрипаль, який був засуджений в РФ за шпіонаж на користь Великої Британії, та його донька.

Після того, у Великій Британії шпиталізували двох поліцейських, які займались розслідуванням отруєння екс-співробітника російської розвідки Сергія Скрипаля.

7 березня ЗМІ повідомили, що речовину, якою у Великій Британії, імовірно, отруїли Скрипаля, було використано під час штурму захопленого терористами театрального центру в Москві (Росія) на Дубровці в 2002 році. Це був газ «Новачок».

28 березня стало відомо, що Сергія Скрипаля та його доньку Юлію отруїли нервово-паралітичною речовиною в їхньому будинку в Солсбері.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: