Тереза Мей завтра може оголосити про відставку

Тереза Мей завтра може оголосити про відставку
За словами парламентарія, існує велика ймовірність, що Мей назве дату своєї відставки з посади партійного лідера і прем'єр-міністра

Мей виступить завтра о 19:00 (за київським часом) на засіданні, так званого, Комітету 1922, що об'єднує рядових членів Консервативної партії

Британський прем'єр-міністр Тереза Мей завтра, 27 березня, може оголосити дату своєї відставки. Про це повідомляє Reuters з посиланням на члена британського парламенту, який передав інформацію на умовах анонімності.

Зазначається, що Мей виступить завтра о 19:00 (за київським часом) на засіданні, так званого, Комітету 1922, що об'єднує рядових членів Консервативної партії.

За словами парламентарія, існує велика ймовірність, що Мей назве дату своєї відставки з посади партійного лідера і прем'єр-міністра.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Мей пообіцяла піти у відставку, якщо парламент схвалить її угоду з Євросоюзом щодо Brexit. До цього міністр фінансів Філіп Хаммонд заявив, що відставка Мей не вирішить проблем, пов'язаних з процесом виходу Британії зі складу ЄС.

Сьогодні стало відомо, що три члени уряду Мей заявили про відставку через незгоду з її політикою щодо Brexit. Зокрема, у відставку пішли заступник міністра у справах бізнесу і промисловості Річард Харрінгтон, заступник міністра закордонних справ Алістер Берт і заступник міністра охорони здоров'я Стів Брайн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: