Трамп заперечив шахрайство його родини з податками

Трамп заперечив шахрайство його родини з податками
Дональд Трамп

«Провальна New York Times зробила таке, чого я ніколи раніше не бачив», - заявив Трамп

Президент США Дональд Трамп заперечив інформацію, викладену в журналістському розслідуванні The New York Times щодо створення родиною Трампів шахрайських схем з метою уникнення великих податкових відрахувань.

Про це він написав у Twitter.

«Провальна New York Times зробила таке, чого я ніколи раніше не бачив. Вони застосували концепцію «вартості грошей у часі», використавши дуже старий, нудний і часто повторюваний замовний матеріал проти мене», - написав президент.

Він додав, що історії The New York Times про нього на 97% є поганими.

Білий дім у вівторок також спростував матеріали розслідування NYT, які свідчать про податкове шахрайство родини Трампів. В адміністрації американського президента заявили, що публікація є «атакою» на родину президента, яка «вводить в оману» людей.

Тим часом, податкові органи Нью-Йорка розпочали розслідування фактів, викладених у публікації NYT.

Нагадаємо, напередодні газета The New York Times повідомила, що президент США Дональд Трамп отримав не менш 413 млн доларів в сучасному еквіваленті від імперії нерухомості батька, значна частина з яких - через податкові ухилення в 1990-х роках.

Наголошується, що Трамп брав участь в сумнівних податкових схемах в 1990-х роках, включаючи випадки прямого шахрайства, що значно збільшило статки, які він отримав від своїх батьків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: