У Берліні кілька тисяч людей вийшли на мітинг проти карантину

У Берліні кілька тисяч людей вийшли на мітинг проти карантину

Акція в Берліні 1 серпня 2020 року

Фото DW

Протест був «небезпечним» – мітингувальники були без масок і не дотримувалися дистанції

У Берліні кілька тисяч людей вийшли на ходу проти обмежувальних заходів у зв’язку з пандемією коронавірусу. Майже всі мітингувальники були без масок і не дотримувалися правил дистанціювання, передає DW.

Хода стартувала на бульварі Унтер-ден-Лінден і рушила центральними вулицями міста. Як повідомила поліція, вона нараховувала близько 15 тис. учасників.

«Оскільки збори на Унтер-ден-Лінден виявилися досить багатолюдними, наші колеги переконливо вказують на необхідність дотримуватися необхідної дистанції», – написала прес-служба поліції у Twitter.

За її даними, які підтверджуються кадрами, що надходять з місця подій, практично ніхто з присутніх не був у масках. Деякі з учасників захопили з собою прапори із символікою різних федеральних земель.

Захід тривав під гаслом: «День свободи – кінець пандемії».

Поліція спостерігала за дотриманням порядку з вертольотів. Ситуація була досить спокійною. Berliner Morgenpost повідомляє лише про одну сутичку. За словами очевидців, під час акції одягнений у чорне невідомий у масці напав на одного з присутніх. Крім того, одна з груп присутніх намагалася проникнути на підземну парковку готелю.

Нагадаємо, у Гонконгу перенесли вибори через коронавірус.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: