У Єгипті відкриються два нових туристичних міста

У Єгипті відкриються два нових туристичних міста
У Єгипті відкриються два нових туристичних міста
Фото: Ріа-новини

В Єгипті, крім курортів, багато відомих туристичних міст, які приймають мандрівників

Два нових туристичних міста з'являться в Єгипті протягом декількох місяців. Про це в інтерв'ю «Известиям» заявив глава Мінтуризму країни Халед аль-Анані.

«Ми плануємо відкрити два абсолютно нових туристичних міста. Одне місто буде на півночі приблизно в 100 км від Каїра ближче до Червоного моря. Він називається Аль-Галяля. Там є марина для різних яхт. Через кілька місяців відкриємо новий місто на узбережжі Середземного моря недалеко від Олександрії, називається Аль-Аламін», - заявив міністр.

Він нагадав, що в Єгипті крім курортів багато відомих туристичних, які приймають мандрівників і готові продовжувати це робити. Серед них --Марса-ель-Алам, Таба, Нувейба і Сафага.

За словами аль-Анані, головна мета - надати туристам можливість відвідати ці міста і викликати бажання «приїхати не один раз».

Єгипет приймає всі вакцини, схвалені Всесвітньою організацією охорони здоров’я та Єгипетським управлінням з лікарських засобів. Схвалені вакцини включають Pfizer, AstraZeneca, Moderna, Sinopharm, Sinovac та Sputnik. Пасажири повинні мати другі дози вакцини за 14 днів до прибуття в Єгипет або через 14 днів після першої дози одноразової вакцини Johnson & Johnson.

Раніше повідомлялося, що повністю вакциновані від коронавірусу Covid-19 іноземці можуть в'їжджати в Єгипет без ПЛР-тестів за умови надання на кордоні сертифіката про проходження вакцинації.

Тим часом, Міністр туризму і старожитностей Єгипту Халед Ель-Енані заявив про те, що незабаром у місцевих готелях персонал розмовлятиме українською мовою.

Нагадаємо, 23 червня уряд України запровадив обов’язковий тест на коронавірус прибулим з чотирьох країн.

Як раніше вже повідомляв «Главком», штам коронавірусу «Дельта» вже зафіксовано в Україні. Наразі відомо про два випадки, повідомив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов після засідання РНБО.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: