У Китаї ізолювали понад 100 млн осіб через спалах коронавірусу

У Китаї ізолювали понад 100 млн осіб через спалах коронавірусу
Карантин запроваджено в північно-східній провінції Цзілінь

Раз в два дні один з членів сім'ї зможе відлучатися з дому на дві години за покупкою предметів першої необхідності

У Китаї в північно-східній провінції Цзілінь більше 108 мільйонів осіб потрапили під карантинні заходи у зв'язку з новим спалахом Covid-19.

Про це повідомляє Bloomberg.

В регіоні зареєстрували лише 34 випадки зараження, але влада вирішила припинити в провінції Цзілінь автобусне і залізничне сполучення, закрити школи і ізолювати людей.

Міська влада Шуланя вже заявила про прийняття суворих заходів для стримування нового поширення коронавірусу: оголосила про закриття житлових комплексів, де проживають люди з підтвердженим коронавірусом або підозрою на нього.

При цьому раз в два дні один з членів сім'ї зможе відлучатися з дому на дві години за покупкою предметів першої необхідності. В'їзди і виїзди закриті із Шуланя та прилеглих міст.

Раніше у Китаї було зареєстровано загалом понад 82 тисячі випадків коронавірусу, із них щонайменше 4633 летальні, як свідчать дані Національної комісії з охорони здоров’я країни. Кількість нових заражень швидко зросла в кінці січня, що призвело до закриття міст та заборони на подорожі по всій країні.

До слова, провідний епідеміолог Китаю визнав, що влада КНР занижувала статистику щодо Covid-19.

Як повідомлялося, станом на ранок 18 травня в Україні підтверджено 18 616 випадків Covid-19, з них 5 276 одужали, 535 померли. Протягом останньої доби лабораторно підтверджено 325 випадків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: