У Москві в багатоповерховому будинку стався вибух

У Москві в багатоповерховому будинку стався вибух
В момент вибуху в приміщенні знаходилися двоє чоловіків і одна жінка

За попередніми даними, ніхто не постраждав

В одній з квартир в 12-поверховому житловому будинку в Троїцьку (Нова Москва) стався вибух побутового газу, повідомляє «Інтерфакс».

Пожежі не було. У квартирі на 10-му поверсі, де трапився інцидент, вибито скло трьох вікон, несучі конструкції не пошкоджені, повідомили джерела агентства. Подачу газу тимчасово перекрили, ведеться перевірка обладнання. За попередніми даними, ніхто не постраждав.

Федеральне агентство новин, посилаючись на свої джерела, повідомляє, що в момент вибуху в приміщенні знаходилися двоє чоловіків і одна жінка, вони були в стані алкогольного сп’яніння і намагалися щось приготувати на газовій плиті. Відзначається, що після вибуху мешканців будинку не евакуювали.

Нагадаємо, 24 квітня повідомлялося про вибух в житловому будинку в Краснодарі. Причиною став газовий балон, який знаходився в квартирі. Одна людина загинула.

Як повідомлялося, 24-річний місцевий житель намагався розібрати вибухонебезпечний предмет, який знайшов біля села. Стався вибух. Від травм потерпілий помер у лікарні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: