У РФ силовики взяли військкомати під посилену охорону

У РФ силовики взяли військкомати під посилену охорону
Росією прокотилася хвиля підпалів військкоматів
фото із соцмережі

Росгвардія посилила охорону військкоматів «у зв'язку з випадками нападу на них, що почастішали». Про це повідомив депутат Олександр Хінштейн, пишуть російські ЗМІ.

«У ряді міст, у т.ч. у Москві, біля будівель військкоматів дислоковані групи затримання позавідомчої охорони Росгвардії. Крім того, по всій країні вони включені в маршрути патрулювання екіпажів ОВО», – розповів депутат.

Також він зазначив, що вже мали місце затримання зловмисників на місці злочину: «Наприклад, при спробі кинути пляшку із запалювальною сумішшю».

До слова, рашистська влада визнала смерть мобілізованих на війні в Україні.

Також із початку «могилізації» в Росії різко посилився дефіцит педагогів – вчителі або йдуть на фронт, або емігрують, або ховаються.

Тим часом у Москві поліція проводить облави на безпритульних. Їм виписують повістки та відвозять до військкоматів, а потім відправляють на війну. 

Також у російській столиці Москві чоловіків призовного віку, які підпадають під оголошену 21 вересня кремлівським диктатором Володимиром Путіним мобілізацію, почали вичисляти за допомогою системи розпізнавання облич.

Росією прокотилася хвиля протестів, підпалів військкоматів

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: