У Туркменістані почали штрафувати пішоходів, які слухають музику в навушниках

У Туркменістані почали штрафувати пішоходів, які слухають музику в навушниках

Влада Туркменістану намагається зменшити кількість ДТП

Поліція Туркменістану почала штрафувати жителів Ашхабада, які слухають музику в навушниках на вулиці. Про це повідомляє видання «Альтернативні новини Туркменістану».

За даними видання, випадки зі штрафами почастішали з початку квітня. Жителі міста зазначають, що поліцейські посилалися на якесь «нове положення», але не показували його жодному з оштрафованих пішоходів.

«Я переходив проспект Махтумкулі. По той бік дороги мене зупинив піший патруль і змусив пройти в опорний пункт для оформлення штрафу. До відділення йти не хотілося, та й часу не було, тому з поліцейським ми «домовилися» на місці - 20 манатів (150 грн), і ніякого порушення не було», - розказав один із жителів Ашхабада.

Останнім часом у Туркменії вживалися також і інші заходи проти ДТП. Зокрема, влада ввела заборону на ввезення автомобілів без подушок безпеки і обмеження на водіння для жінок. Зараз жінки, у яких закінчився термін водійського посвідчення, не можуть його продовжити. Незважаючи на такі заходи, про різке зниження кількості аварій на дорогах не повідомлялося.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: