«В путінській Росії можливо все». Донька друга президента РФ розповіла, як рідний батько відібрав у неї дитину

«В путінській Росії можливо все». Донька друга президента РФ розповіла, як рідний батько відібрав у неї дитину
Ольга Литвиненко

«Міліція боялась реагувати, бо це ж друг Путіна»

Ольга Литвиненко — донька російського бізнесмена, ректора Санкт-Петербурзького Гірничого інституту та друга президента РФ Володимира Литвиненка — оприлюднила скандальну інформацію про те, що її рідний батько відібрав у неї її власну дитину. Подробиці жінка розказала в інтерв’ю «Главкому».

«У путінській Росії можливо все, для неї немає жодних цінностей. Всі багаті люди, наближені до Путіна, живуть у зовсім іншій системі координат. Для них дитина - предмет торгу, материнство і дитинство означає слабкість», — розповідає Литвиненко.

За її словами, після того, як вона поїхала народжувати другу дитину, залишивши доньку Естер-Марію з бабусею та дідусем, дитину їй просто не віддали.

«Я приїжджала енну кількість разів, намагалась перелізти через огорожу - мене била охорона, батько мене душив. Міліція боялась реагувати, бо це ж друг Путіна. Я не була в системі, а батько - був. Нині у Петербурзі у справах, що стосуються кримінальних чи судових замовлень, мій батько має вплив. Можливе все – панує повне беззаконня, і нікого це не хвилює», — пояснює Ольга.

За її даними, забрати дитину стало можливим офіційно шляхом фабрикування справи про її начебто викрадення: «Власне, про «викрадення» заявив мій батько – він чудово знав, де я знаходжуся. Батько діяв не сам – він знайшов корумпованих «свідків». Після оголошення мене зниклою він зміг отримати права опікуна над Естер-Марією від її біологічного батька, який зараз живе в Нідерландах».

Литвиненко скаржиться, що через статус викраденої навіть не може отримати офіційної інформації від органів опіки про свою доньку: «На будь-які мої запити я отримую на свою адресу, на своє ім’я повідомлення: «Ольго Володимирівно, ви вважаєтеся викраденою, відповідно до ст. 544 від червня 2011 року. Тому не впевнені, що ви – це ви, і що адвокату дали довіреність саме ви».

Жінка зазначає, що боротьбу за свою доньку поновила у 2016 році: звернулася до Стразбурзького суду відносно справи про своє викрадення.

«Ми чекаємо на рішення суду, справа отримала номер, почала просуватися. Сподіваюся, це дуже допоможе мені у подальшому», — висловлює надію Литвиненко.

Повну версію інтерв’ю читайте тут: Донька ректора, який написав дисертацію для Путіна: Було тепло, співали пташки – все надихало батька на «плагіатські» подвиги

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: