Вашингтон може скасувати запрошення Путіна у Білий дім

Вашингтон може скасувати запрошення Путіна у Білий дім

Через події у Сирії запрошення президента Росії у Білий дім можуть скасувати

У Вашингтоні можуть скасувати запрошення президента Сполучених Штатів Америки (США) до президента Росії Володимира Путіна відвідати Білий дім. Про це заявив колишній співробітник Пентагону і радник віце-президента Джозефа Байдена з питань національної безпеки Майкл Карпентер, повідомляє видання «Голос Америки».

«У час, коли Сполучені Штати обмірковують відповідь на жахливе в наслідках застосування хімічної зброї в Сирії і причетність Росії до хімічної атаки у Великій Британії, прийшов час, щоб скасувати запрошення Володимира Путіна відвідати Білий дім», - написав Карпентер.

Радник віце-президента уточнив, що таке запрошення загрожує внести розбрат у відносини з європейськими союзниками щодо ізоляції Росії та створить враження про слабкість президента Трампа.

«Бажання Трампа мати дружні відносини з Путіним лише заохочує Москву діяти агресивно, знаючи, що не буде серйозних наслідків такої поведінки», - вважає Карпентер.

Як відомо, російські олігархи через санкції втратили вже близько $16 млрд.

Як повідомлялося, 6 квітня США ввели санкції проти 24 російських бізнесменів і чиновників, включених у так звану «Кремлівську доповідь». До їх числі, серед інших, глава Газпрому Олексій Міллер, міністр внутрішніх справ РФ Володимир Колокольцев, командувач Росгвардією Віктор Золотов, керівник Роскомнадзору Олександр Жаров, губернатор Тульської області Олексій Дюмін. Обмежувальні заходи накладені також на 14 російських компаній.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: