«Великі» досягнення Росії: чиновниця похвалилася дерев'яним туалетом (фото)

«Великі» досягнення Росії: чиновниця похвалилася дерев'яним туалетом (фото)
Туалет відновили на одній із зупинок
фото: twitter/SKaverzina

У Новосибірську відремонтували стару вбиральню

На одній із зупинок російського Новосибірська відремонтували та відмили дерев'яний туалет. Про це досягнення на своїй сторінці у Тwitter відзвітувала місцева політикиня Світлана Каверзіна.

Жінка зазначила, що раніше вбиральня була без дверей і туди задував вітер – тепер же для водіїв створили «прийнятні умови».

 

Дійсно, до таких «нанотехнологій» ненависній Америці та Європі дуже далеко, та й тепер зрозуміло, чому російська армія забирала з собою не своїх поранених та мертвих побратимів, а унітази українців.

Така окраса вулиць міста розсмішила та обурила навіть самих росіян, які у коментарях висміяли політичну діячку та «покращення».

Нагадаємо, у Росії до сьогодні величезна кількість населення використовує туалет на вулиці. Життя та поведінка росіян укотре доводять, що це нація, якій потрібно справити нужду.

Раніше повідомлялося, що російський окупант розповів про побутові умови у своєму домі. Полонений пояснив, що таке «звичайний туалет» для росіян. Солдат зазначив, що душу у нього в домі немає, але є «банька». Також він додав, що туалету з унітазом в домі немає, але є «звичайний» – дерев’яний туалет у дворі.

До того ж азовці показали знищені позиції загарбників: без касок, зате з унітазом.

Наші північні сусіди просто не можуть жити цивілізовано й так склалося історично. Росія та унітази – проблема не нова.

Читайте також: Міноборони склало антирейтинг речей, які крадуть окупанти

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: