Вибух у багатоповерхівці в Анкарі визнано терактом

Вибух у багатоповерхівці в Анкарі визнано терактом

Головний підозрюваний був убитий

У Туреччині заявили, що вибух у будівлі податкової інспекції в Анкарі, що стався увечері 1 лютого в результаті спрацьовування вибухового пристрою, є терактом. Про це повідомив губернатор Анкари, передає Daily Sabah.

Відповідно до заяви, камера відеоспостереження зняла момент, коли підозрілий чоловік увійшов до будівлі і залишив сумку біля входу. Під час поліцейської операції вісім підозрюваних у причетності до теракту були затримані в різних провінціях на півдні Туреччини.

Головний підозрюваний, ідентифікований як 26-річний Эрсен Эртоган, був убитий. Відповідно до заяви влади, він пройшов підготовку на території курдських Загонів народної самооборони в Сирії, і незаконно потрапив на територію Туреччини, використовуючи підроблені документи.

Повідомляється, що під час вибуху ніхто не загинув, три людини отримали легкі поранення.

Вибух у турецькій столиці Анкарі в районі Чукурамбар пролунав 1 лютого у багатоповерхівці. Вибуховою хвилею вибило вікна в найближчих будинках і машинах.

Нагадаємо, президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган заявив, що операція «Оливкова гілка» не має на меті захоплення територій Сирії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: