В’єтнам та Південна Корея виходять з карантину і готуються до прийому туристів

В’єтнам та Південна Корея виходять з карантину і готуються до прийому туристів
У Південній Кореї готелі поки готуються до прийомі співвітчизників, питання про іноземних туристів поки не піднімається

У країнах відкриваються магазини, ресторани, кафе і готелі, хоча жителі ще повинні дотримуватися заходів із запобігання поширення інфекції

В’єтнам та Південна Корея оголосили про перемогу над коронавірусом і поступово виходять з карантину та послаблюють заходи самоізоляції. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Зазначається, що у В'єтнамі відкриваються магазини, ресторани і кафе, хоча жителі ще повинні дотримуватися заходів із запобігання поширення інфекції.

ЗМІ інформують, що вже з 23 квітня поновилися внутрішні польоти Vietnam Airlines. «Рішення про зняття обмежень влада ухвалила після того, як в країні протягом тижня не було виявлено жодного нового випадку зараження COVID-19. Для залучення туристів готелі В'єтнаму почали анонсувати спецпропозиції і знижки. Поки такі програми поширюються на внутрішній турпотік», - йдеться у повідомленні.

У Південній Кореї також послаблюють правила соціального дистанціювання. Країна продовжує боротися з пандемією, але статистика позитивна. За останній місяць в республіці виявлено всього вісім випадків зараження пневмонією нового типу.

Відзначається, що в країні не був введений тотальний карантин. Наразі ізолюються тільки заражені і ті, хто мав контакт з ними. Про це розповіла Катерина Лопухіна, представник туристичного офісу Південної Кореї в Росії.

За її словами, зараз готелі країни налаштовані на прийом співвітчизників. На відміну від інших азіатських країн, корейці не говорять, коли будуть готові приймати іноземних туристів.

«Це аж ніяк не песимізм приймаючої сторони, а бажання переконатися, що епідеміологічна обстановка увійшла в норму. Проте готельний сектор також готується піти на поступки і надати гостям знижки. Поки дана тема не обговорюється широко, але вже повисла в повітрі», - запевняє представник турфірми.

Нагадаємо, Сполучені Штати найбільше в світі постраждали від пандемії COVID-19. Згідно з даними університету Джонса Хопкінса, натепер у США померли від інфекції 46 688 хворих і заражено 841 556 осіб. 

Загалом у світі від коронавірусної хвороби COVID-19 померли 190 788 осіб. Про це свідчать дані Центру системних досліджень та інжинірингу при Університеті Джона Хопкінса (США). Найбільше смертей зафіксовано в США, де померли 49 769 осіб, на другому місці Італія (25 549 осіб), на третьому – Іспанія (22 157 осіб). У Франції жертвами COVID-19 стали 21 856 осіб, у Великобританії – 18 738 осіб. Кількість інфікованих коронавірусом у світі сягнула понад 2,7 мільйона, з них майже 60 тисяч осіб перебувають у важкому стані. З початку пандемії одужали понад 730 тисяч осіб.

В Україні станом на 24 квітня 477 нових випадків коронавірусу, це на 101 випадок менше, ніж учора (578). З 477 людей, що захворіли за останню добу, 28 дітей - (вчора 44), медиків - 90 (вчора 123). Одужали - 96, померли - шість (вчора 13). Загалом хворих - 7647, померли - 193, одужали – 601.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: