Волкер сподівається на зустріч із Сурковим найближчим часом

Волкер сподівається на зустріч із Сурковим найближчим часом
Спецпредставник Держдепу США Курт Волкер та радник президента РФ Владислав Сурков

Спецпредставник США «дуже сподівається», що обмін полоненими між РФ та Україною відбудеться

Спеціальний представник Держдепу США в Україні Курт Волкерзаявив, що найближчим часом має намір провести зустріч із радником президента РФ Владиславом Сурковим.

Також Волкер прокоментував обмін полоненими, заявивши, що не бере участі в переговорах.

«Дуже сподіваюся, що обмін відбудеться, але я не беру участь в цих переговорах. Я знаю, що для президента України дуже важливо повернути додому всіх, і в першу чергу моряків. Сподіваюся, що найближчим часом зможу також поспілкуватися з паном Сурковим, зустрітися з ним», - заявив Волкер.

Нагадаємо, на початку серпня росЗМІ повідомляли, що Курт Волкер просить помічника Президента Росії Владислава Суркова про зустріч наприкінці серпня в Москві.

Раніше у Кремлі спростували інформацію про відставку Суркова. 

Також повідомлялося, що Путін призначив нового куратора ОРДЛО.

Нагадаємо, 17 березня 2014 року на Суркова були накладені міжнародні санкції у зв'язку з агресією Росії проти України. Уряд США заборонив йому в'їзд до країни, наклав арешт на активи та власність, що перебувають на території Сполучених Штатів.

Американська сторона вважає помічника президента Росії одним з головних високопоставлених чиновників російської адміністрації, відповідальних за порушення суверенітету і територіальної цілісності України. Аналогічні заходи були прийняті з боку уряду Канади.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: