Землю очищують від зайвих. Кашпіровський оприлюднив «коронавірусне» звернення до Путіна (відео)

Землю очищують від зайвих. Кашпіровський оприлюднив «коронавірусне» звернення до Путіна (відео)
Анатолій Кашпіровський звернувся до Володимира Путіна

Кашпіровський закликає Путіна відмовитися від вакцинації росіян

Анатолій Кашпіровський, відомий з радянських часів своїми телесеансами психотерапії, звернувся до президента Росії Володимира Путіна з проханням відмовитися від масової вакцинації від коронавірусу. Його відеозвернення опубліковано на YouTube.

Кашпіровський нагадав, що людство в різні роки стикалося з різними пандеміями: холери, чуми, віспи, пташиного грипу, іспанки. «І ось розігралася пандемія коронавірусу. Перші її зачатки, як свідчать статистичні дані, - ну, десь у 2012 році. А до цього? Це якась нова варіація пандемії. Але дуже грізна, тому залишає страшні сліди в легких. Багато хто сумнівається, що таке існує. Існує. Багато вмирає», - сказав він.

Далі, за словами екстрасенса, в світі заговорили про вакцинацію. «Білл Гейтс спочатку відверто висловився про те, що буде вакцинація. І сам він є членом однієї цієї організації всесвітньої, яка вирішила здійснити новий світовий порядок і населення Землі очистити від зайвих. А зайвих багато», - сказав Кашпіровський, зазначивши, що після обурення громадськості Гейтс «почав виправдовуватися».

На думку Кашпіровського, після пандемії почнеться страшне - «всесвітня загибель людей». При цьому російський МОЗ, за його словами, вже повідомив про створення вакцини від коронавірусу і обов'язковий характер вакцинації. Кашпіровський зауважив, що ця кампанія може привести до загибелі багатьох росіян, в тому числі жінок і людей похилого віку. «Володимире Володимирович, захистіть», - звернувся він до Путіна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: