Посольство Росії у Ризі отримало підозрілий пакет

Посольство Росії у Ризі отримало підозрілий пакет
На місці події працюють пожежники та рятувальники
фото з відкритих джерел

У будівлі нібито виявлено речовину невідомого походження

У середу, 4 січня, в посольстві Росії в Ризі, ймовірно, знайшли речовину невідомого походження. Про це повідомили в Державній пожежно-рятувальній службі Латвії (VUGD), повідомляє Delfi.

У службі пояснили, що о 15:08 в VUGD надійшов виклик на вулицю Незалежності України в Ризі, де в будівлі нібито виявлено речовину невідомого походження.

Наразі на місці події працюють пожежники та рятувальники у співпраці з іншими екстреними службами.

У Державній поліції Латвії порталу Delfi пояснили, що о 13:54 надійшов дзвінок про те, що до посольства Росії може надійти підозрілий пакунок, який містить речовину невідомого походження.

До слова,  у Росії гинуть люди, які надто багато знали про фінанси та військові таємниці Кремля та оточення Путіна.

Зокрема, 26 грудня в Індії загадково загинув депутат-єдинорос Павло Антонов. Він був найбагатшим членом держдуми та відзначив у розкішному готелі Odisha 65-річний ювілей. А за 4 дні до трагедії в цьому ж готелі було знайдено мертвим Володимира Біденова (61 рік), компаньйона Антонова.

30 січня під пітером у селищі Ленінський (де живуть топ-менеджери «Газпрому») знайшли мертвим Леоніда Шульмана (60 років) – голову транспортної служби «Газпром інвест». 25 лютого у цьому ж селищі знайшли труп Олександра Тюлякова (61 рік), заступника гендиректора ЄРЦ «Газпрому» з корпоративної безпеки.

18 квітня у Москві було вбито Владислава Аваєва (51 рік), віце-президента «Газпромбанку». У квартирі поліція також виявила тіла його дружини Олени та дочки Марії.

20 квітня в Іспанії, на розкішній віллі в місті Льорет-де-Мар, виявили трупи Сергія Протосені (55 років), заступника голови ради директорів компанії «Новатек», його дружини та дочки.

14 вересня на дальньому сході помер владимир Сунгоркін (68 років) головний редактор пропагандистської газети «Комсомольська правда».

24 грудня пішов із життя Олександр Бузаков (67 років), земляк Путіна, який 10 років керував «Адміралтейськими верфями», де випускали підводні човни, з яких «Калібри» летіли в Україну.

25 грудня у госпіталі імені Бурденка помер екс-главком сухопутними військами Росії генерал армії Олексій Маслов (69 років).

Читайте також: Загадкові смерті топ-менеджерів РФ: список за 2022 рік

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: