Ядерний шантаж Кремля. Триває війна нервів

Рашисти можуть влаштувати техногенну катастрофу
фото з відкритих джерел

Навіщо Путіну брехати про великий ядерний вибух посеред України?

Друзі, для ясності.

  1. Да, в принципі із ЗАЕС можна зробити другий Чорнобиль. Звісно, не артилерійськими чи навіть ракетними обстрілами. Але в принципі – можна.
  2. Звісно, москалі якщо на це й наважаться, то тільки перед загорозою повного свого розгрому в тому регіоні. І то ще – велике питання. Зірвати дах реакторним блокам, поки ти там сам – складно. Замінувати/запрограмувати, щоб зірвало, коли зайдуть наші – ще складніше. Потім ніяк відмажешся. А вони ж відмазуються від своїх злочинів постійно, якщо ви помітили.
  3. Іде реальна війна нервів. Чесно кажучи, з обох сторін. Хоча нашій стороні це не дуже на користь. Західний обиватель в нюанси не влазить, а от слово «Чорнобиль» пам'ятає добре (а тепер ще й як почнуть нагадувати пригодовані Кремлем медіа).
  4. Хоча, погляньмо правді у вічі, москалі за ці 5 місяців завдали шкоди помітно більше, ніж свого часу – Чорнобиль. В усіх вимірах, від життів до економіки. І треба про це гучно говорити на всіх міжнародних майданчиках.
  5. Що вони постараються справді зробити – це вимкнути станцію в разі успішного наступу наших. Не дуже уявляю, чи можна взяти й спинити реактори. В принципі, просто отак, якимсь поворотом рубильника – ні. Але, гадаю, фахівці щось придумають. А в москалів вони є.

Ну а те що осінь-зима буде непростою, ми й так всі знаємо.

У мене все. Ідіотських питань про супер-мега-ядерний вибух посеред України прошу не ставити, вивчайте фізику.

Читайтет також:
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: