Віктор Балога Народний депутат України

Влада вирішує політичні проблеми каламутними іграми

Верховна Рада
УНІАН

Політична корупція, взаємозаліки і бартер, «розводи як кошенят» і «кидалово» авторства влади стали нормою

Щодня все більше доказів, що єдиним стилем вирішення політичних проблем влада обрала каламутні ігри. По-простому - афери.

Ще рік тому Банкова старалася хоч якось прикрити свої оборудки. Голосування президентської фракції (за присутності самого Петра Порошенка, з виключеним таблом) за путінський «особливий статус» Донбасу ще так-сяк пояснювали.

Фактичну коаліцію у ВР з регіоналами і «схемщиками» з груп-сателітів спікери Банкової стидливо виправдовували якимись державними інтересами. А вже «договорняк» з поплічниками Януковича, яких Банкова взяла у спадок, при голосуванні за Гройсмана-прем'єра і Луценка-Генпрокурора вже навіть не ховали.

Далі пішло-поїхало. Політична корупція, взаємозаліки і бартер, «розводи як кошенят» і «кидалово» авторства влади стали нормою. Свіжі приклади - комедія зі спецзасіданням ВР, коли рішали з БПП не здавали ручних суддів, і махінації з електронним декларуванням.

Все це робиться зухвало, на виду в суспільства. Мабуть, Банкова та її обслуга у Раді так демонструють свою силу.

Це - дурість несусвітна. Янукович і його камарилья також «гнули пальці». Де вони зараз? Никаються по закутках і залежать від волі чужих людей.

Нинішня влада стрімко йде до такого фіналу.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: