Денис Казанський Журналіст

Коли навіть російська пропаганда здригнулася

Російський пропагандист, ведучий державного телеканалу RT Антон Красовський
фото з відкритих джерел

Кейс Антона Красовського – це приклад фрази «вигнали з Гестапо за жорстокість»

Неймовірна історія сталася із російським пропагандистом Антоном Красовським.

Намагаючись вислужитися перед начальством і перевершити колег по кровожерливості, він у кожному новому ефірі видавав дедалі більше людожерські заяви. Закликав знищувати українців, бомбардувати українські міста, влаштувати в Україні гуманітарну катастрофу. Але подібні заклики тепер звучать у Росії з кожної праски, і тому крики Красовського губилися в цьому загальному тлі божевілля.

«Ну зачекайте! Я доведу вам, що рівних на російському ТБ мені нема! Я покажу вам таке, від чого здригнеться сам Люцифер!» – подумав Красовський і на черговому ефірі запропонував топити та спалювати українських дітей.

Заява набула світової популярності. Про заклики геноциду написали світові ЗМІ. Красовський уже відкривав шампанське, задоволено потираючи руки. Але тут сталося небачене. Кремль вирішив, що це якось занадто навіть для російського ТБ, і Красовського, не довго думаючи, оголосили українським агентом та провокатором.

Симоньян звільнила його з каналу RT. Депутат Держдуми від Єдиної Росії назвав Красовського зрадником і зажадав його заарештувати. Порушив справу слідчий комітет.

Люди, які щодня фізично вбивають українських дітей, взялися дружно жерти свого колегу, який закликав в ефірі до того, що вони й так роблять.

Уявляю, в якому сум'ятті зараз Красовський голосить у слухавку: «Я ж свій! Я все робив, як ви казали! Чому? За що?!!». Його у прямому значенні вигнали з Гестапо за жорстокість

Читайте також: Російський пропагандист закликав топити українських дітей
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: