Денис Казанський Журналіст

Різниця між українською та російською армією стала очевидною

Українські захисники задають нині стандарти військової доблесті
фото: ЗСУ

Окупанти можуть боротися лише з мирними людьми

Наскільки ж гарно та професійно воює Україна порівняно з російськими військовими злочинцями.

У відповідь на терор мирного населення України удари завдаються строго по військових об'єктах у тилу ворога, які вважалися в РФ невразливими. Кожен удар, крім військового ефекту, має і медійний ефект, викликаючи вереск та істерику пропагандистів.

Чи могли б ЗСУ направити безпілотник до житлового будинку та вбити цивільних, як це нещодавно зробили росіяни в Києві? Звісно могли. І 800 кілометрів до Енгельса не треба було летіти. Але Україна не воює із цивільними, навіть якщо вони й худоби.

А ось Росія так воювати не може. Тому їй залишається лише тероризувати мирне населення та обстрілювати цивільні об'єкти, намагаючись викликати гуманітарну катастрофу. Якщо ЗСУ б'є по військових цілях, то метою ЗС РФ є найбеззахисніші люди, на яких найсильніше позначиться руйнація цивільної інфраструктури – діти, люди похилого віку, інваліди.

Читайте також:
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: