Ірина Геращенко Народна депутатка України

Верховна Рада може зробити крок до диктатури

Депутати так довго боролись із кнопкодавством, але дистанційне голосування відкриє безмежні можливості для маніпуляцій
фото з відкритих джерел

Наші ЗСУ воюють не віртуально і не дистанційно

Зненацька в пропозиціях роботи парламенту знову вигулькнув законопроєкт про дистанційне голосування.

Його з маніакальним упорством намагаються протягти правляча партія, не проти залишки ОПЗЖ, що теж показово.

Дистанційне голосування під різними соусами нав’язують суспільству вже два роки. То під приводом Covid-19, потім активізували ці спроби з початком повномасштабної агресії, тепер знову розповідають про повітряні тривоги, загрози і тд.

Позиція Європейської Солідарністі категорична. Наші ЗСУ воюють не віртуально і не дистанційно. Парламент всі ці місяці голосує, приймає високих іноземних гостей, які не бояться приїжджати, Київ невтік, то ж і депутати мають працювати на своїх робочих місцях.

Ми розглядаємо спробу нав’язати дистанційне голосування як остаточну втрату суб’єктності ВР і підготовку до просування ідеї електронного голосування на виборах. Бо в деяких головах майбутні вибори вже важливіші за закінчення війни і перемогу.

Ми вважаємо, що дистанційне голосування в парламенті – це ще один крок до диктатури. І тому будемо категорично проти таких ініціатив.

Читайте також:
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: