Максим Білявський Провідний експерт енергетичних програм  Центру Разумкова

Війна у вигляді шахів

Війну виграє той, хто передбачить ходи суперника
фото з відкритих джерел

Наразі наша боротьба перебуває у стані мітельшпіль

Шахи – це не просто гра, а своєрідний математичний апарат через який фахові аналітики моделюють результати практично усіх складних процесів.

Отже, розгляньмо нашу визвольну війну з точки зору шахів, де є три стадії: дебют, мітельшпіль та ендшпіль.

Резюме наступне.

Наші славні ЗСУ, суспільство та міжнародні партнери своєчасно мобілізувались і це дало можливість відстояти столицю та перемістити головну лінію зіткнення на південні та східні рубежі нашої держави. Все це на мові шахів – дебют, який пройшов з неоціненними втратами. Вічна слава нашим полеглим Героям!

Наразі наша боротьба перебуває у стані мітельшпіль – це основна стадія протистояння, яка характеризується багатогранністю. Ознакою переходу до мітельшпілю є підготовка до розгортання військової місії США в Україні, а також збільшення поставок озброєння морем. Нам також потрібно провести маневрування, відновити сили та здатність, зокрема у сегменті тилового забезпечення (енергетична галузь перш за все) та боротьби з корупцією. Головне – максимальна коректність та правдивість, у першу чергу в інформаційному просторі. Тривалість мітельшпілю скоріш за усе буде не менша за тривалість попередньої фази війни, але і цей іспит ми здолаємо з честю.

Далі нас чекатиме ендшпіль – кульмінація, – відновлення територіальної цілісності України, перебудова ереф через поразку їх армії на полі бою.

На завершення, неможливо змінити аксіоми та природні закономірності, тому тримаймося!

Перемога вже близько!

Читайте також:

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: