Петро Порошенко П'ятий президент України

Потрібна повна ізоляція російського режиму

Країну-терориста необхідно ізолювати від цивілізованого світу
фото з відкритих джерел

Не встиг Європарламент проголосувати за визнання кремлівського режиму терористичним, як РФ негайно підтвердила свій статус терориста N1 у світі

У безсилій злобі Москва вкотре розписується в тому, що геть нічого не може зробити ані з Україною, ані з нашим героїчним спротивом, ані з міжнародною єдністю та солідарністю. Без світла, тепла або води можна потерпіти і день, і тиждень. Однак, без свободи та незалежності – це не життя.

Рабам, що населяють територію по той бік «поребрика», цього не збагнути.

Ще більше зброї Україні, якісне посилення системи ППО, аби контролювати небо. Надання нам зброї середньої і далекої дальності дії, аби знищувати російські збройні арсенали та логістичні центри. Антиросійські санкції, включно з тотальним ембарго. Визнання росії державою-терористом. Повна міжнародна ізоляція злочинного режиму – такою має бути відповідь колективного Заходу.

А за нами діло не стане. Наші ЗСУ виженуть загарбників, покарають за кожен злочин, за кожну ракету, снаряд чи кулю, за кожне життя. Ми – вистоїмо і переможемо.

Читайте також: Народ проти ОПЗЖ. Хто гальмує розправу над любителями Путіна у парламенті?
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: