Сергій Іванов Телеведучий, публіцист, громадський діяч, письменник, блогер

Російський кандидат від «Слуги народу»

Михайло Соколов

Про кандидатів від слуги народу...

Російський кандидат від «Слуги народу» Соколов вирішив не перейматися поясненнями своїх зв‘язків з державою-агресором, а просто затаврував своїх критиків олігархічними наймитами і заспокоївся. Але зарано. Тому що до нього, як до кандидата, залишається купа як процедурних, так і світоглядних питань.

Перше. Незрозуміло, чи припинив він працювати в російській лобістській компанії «Kesarev consulting», тій самій, що животіє на Лубянці. Якщо ні, то якою доцільністю партія «Слуга народу» аргументує наявність у списках російського рішали?

Друге. Чи в курсі партія «Слуга народу», що перед нею Соколов намагався потрапити до списків партій «За життя» і «Батьківщина», і лише після того, як йому це не вдалося, він вирішив стати слугою? Чи не свідчить це про його ідеологічну всеїдність і чи не збирається «Слуга народу», приймаючи забракованих іншими партіями кандидатів, перетворитися на звалище відходів українського політичного абортарію?

 

І третє. Я уважно вичитав колонку Соколова «Я - антипатриот», і це, вибачте, пі**єц. Кілька цитат:

  • «Возникает вопрос, как решению крымской проблемы может помочь вступление в НАТО?»
  • «От какого рода российского вмешательства призвано защитить Украину НАТО? Или НАТО готово выступить гарантом того, что украинская власть не повторит ошибок грузинской?»
  • «Разве попытка военной силой решить проблему Южной Осетии – не калька чеченской компании? Почему же тогда украинский патриот за одни и те же действия осуждает Россию и поет дифирамбы грузинским политикам, при этом как бы не замечая проблемы Косова?»
  • «Грузия объективно слабее России, а Саакашвили уступает Путину в личных качествах»
  • «Как можно поддерживать действия грузинских властей и осуждать Россию за их силовое пресечение?»
  • «Если украинский патриотизм означает овации Саакашвили и порицание России, несмотря на реальное положение дел, значит, патриотизм вреден Украине».

Де гарантія, що скоро вся ця «раша тудей» не лунатиме з вуст Соколова вже у Верховній Раді?

Коли я писав пост про причини, які унеможливили моє депутатство, я згадував про ватний прошарок у партії «Слуга народу». Так, наші ватники - це наша даність, наша проблема, наш біль. Нам з ними жити, хочемо ми цього чи ні. Але ватники імпортні - це вже занадто.

Читайте також матеріали «Главкома»: 
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: