Віктор Андрусів Політичний та громадський діяч

Наближення розпаду РФ

Кремль привів Росію до катастрофічного сценарію
фото з відкритих джерел

Путін примудрився закласти найбільший фундамент для громадянської війни у Росії

Чесно кажучи я великий скептик можливого розпаду РФ. Так, може 1-2 регіони відділяться, але не більше.

Здебільшого розпад РФ для мене ще й дуже не бажаний сценарій. По-перше, розпад держави з ядерною зброєю через конфлікт – загрожує безпеці всього світу, а надто найближчому сусіду – нам. По-друге, розпад РФ – це страшний сон Заходу. Вони будуть намагатися не допустити цього будь-якою ціною. Але Путін може все. За останні місяці цей «всех переиграл» примудрився закласти найбільший фундамент для хаосу, громадянської війни і розпаду РФ – національні добровольчі батальйони.

Те, що в нашій країні було страшним сном будь-якої влади – Путін вирішив максимально розвивати. На додачу він ще й вимагає створювати приватні армії компаній. При чому ці національні батальйони фінансуються і формуються напряму в республіках. Тобто коли почнеться заворушка в Росії – вони будуть на боці своєї місцевої влади, а не Кремля.

Насправді це вже мало місце в російській історії. У 1916 році на фоні кризи на фронті російський генштаб вирішив, що національні батальйони більш стійкі до комуністичної пропаганди, тому почав переформатовувати військові частини під конкретні національності. Пізніше це вилилося в парад суверенітетів, а національні батальйони ставали основою національних армій.

Здається Путін хотів увійти в історію як той, хто відновив велич Росії, а ввійде як той хто її знищив.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: