Вікторія Сюмар Народна депутатка України

Газовий шантаж. Чого насправді досягла Росія

Російський газ виявився не таким вже й важливим
фото з відкритих джерел

Агресія Кремля перетворить Україну в одну з найбільш енергоефективних країн світу

Російська пропаганда нині вся заточена на те, що Україна «замєрзаєт», Київ і Львів «без свєта» і скоро «всє вознєнавідят власть і сбєгут». Їх гасло: «нам нужни міліони бєжєнцев», і «там нєвозможно жіть».

Вони думають, що зламають нас цим. Натомість ми добре знаємо, кого ненавидіти і при цьому стаємо більш економними, енергоефективними і рішучими.

Вони думають, що створюють колапс, а насправді переводять нас на найновіші технології сучасної енергетики.

Вони думають, що ми поїдемо з України, але ми лише зараз оцінили свою країну по справжньому. Точно перезимуємо і станемо однією з найбільш енергоефективних країн світу.

Електрокари, сонячні батареї, інша відновлювальна енергетика, утеплення, теплові насоси - вони навіть не уявляють як стимулюють наш розвиток, тоді як сама імперія зла приречена на роль сировинного придатка з усіма наступними наслідками.

Просто шаленими темпами ми змінюємо свої цінності і пріоритети. І назавжди лишаємо радянську ментальність подалі від самих себе…

Читайте також:
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: