Віктор Ляшко Головний санітарний лікар України

Інсулін вже доступний в аптеках за електронним рецептом

Цієї ночі був погашений перший електронний рецепт на інсулін
фото з відкритих джерел

Понад 5300 аптек та аптечних пунктів по всій країні відпускатимуть інсуліни за електронними рецептами

Сьогодні Україна повністю перейшла на електронний лікарняний

Тепер заклади охорони здоров'я повинні видавати саме е-лікарняні. З червня у нас тривав перехідний період, за цей час до єдиної інформаційної медичної системи підключилися лікарні, які до цього видавали паперові лікарняні.

В електронній системі вже створено більше 1,1 мільйона електронних медичних висновків про тимчасову непрацездатність у 2 тисячах 991-му закладі 47-ма тисячами лікарів.

Дякую командам усіх міністерств та відомств, які були долучені до реалізації цього важливого проєкту, адже лише разом можна досягати таких результатів.

P.s.: сьогодні інсуліни вже доступні в аптеках за електронним рецептом. І вже сьогодні о третій ночі був погашений перший електронний рецепт на інсулін. Понад 5300 аптек та аптечних пунктів по всій країні відпускатимуть інсуліни за електронними рецептами в рамках програми «Доступні ліки». Вартість інсулінів аптекам відтепер напряму відшкодовуватиме Національна служба здоров’я України.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: