Чекав «руський мір»: в Одесі правоохоронці викрили колаборанта (фото)

Чекав «руський мір»: в Одесі правоохоронці викрили колаборанта (фото)
Правоохоронці виявили девайси, через які одесит поширював пропагандистську ідеологію
фото: Держприкордонслужба

57-річний одесит вихваляв російську диктатору

Оперативники Одеського прикордонного загону спільно з іншими правоохоронцями викрили чоловіка, який через заборонену в Україні російську соціальну мережу «Однокласники» закликав «руський мір» прийти в Одесу. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Перебіжчик на власній сторінці створив такий собі пропагандистський канал з возвеличування політики Путіна, закликаючи війська РФ захопити не тільки Україну, а й поширити ідеологію путінського режиму по всій Європі. Він відкрито заявляв: «Одеса – це Росія», а українців називав: «радікали» та «яриє націоналісти».

Під час обшуку за місцем проживання зрадника правоохоронці виявили девайси, через які він поширював свою пропагандистську ідеологію, карабін, пістолети, шаблі, ніж та патрони.

Наразі перебіжчика затримано. Йому повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 111-1 ККУ «Колабораційна діяльність». Також після проведення необхідних експертиз вирішуватиметься питання щодо притягнення чоловіка до відповідальності й за ст. 263 ККУ «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: