На Донбасі громадянин Туреччини вербував українок у закордонні борделі

На Донбасі громадянин Туреччини вербував українок у закордонні борделі
Правоохоронці затримали вербувальника на одному з блокпостів на Донбасі
Фото: Держприкордонслужба

Громадянин Туреччини спокушав молодих українок обіцянками про високий заробіток за кордоном

У районі операції Об’єднаних сил Оперативні підрозділи Держприкордонслужби затримали громадянина Туреччини, який вербував українок, що опинилися у скруті, у закордонні борделі.

45-річний громадянин Туреччини знаходив дівчат та жінок, які перебували в складному матеріальному становищі, через соціальні мережі він переконував їх на працевлаштування в сексіндустрію в одній з країн Західної Європи. Про це повідомляє пресслужба Держприкордонслужби України.

Вербувальника зупинили на одному з блокпостів співробітники оперативних підрозділів Донецько-Луганського регіонального управління ДПСУ у взаємодії зі співробітниками поліції в Донецькій області. Іноземець після пошуку нових жертв повертався з м. Маріуполь. Він саме перевозив двох громадянок України, яких збирався вивезти за кордон для їх подальшої сексуальної експлуатації в країнах Європейського союзу. 

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 149 КК України  (Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини), в рамках якого правоохоронці задокументували декілька фактів вербування громадянок України.

Іноземцю повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, слідство триває.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: