На Львівщині грабіжники закатували до смерті ексголову села

На Львівщині грабіжники закатували до смерті ексголову села
Поліцейські вживають усіх заходів для затримання зловмисників, причетних до розбійного нападу та вбивства на Львівщині
Фото: Нацполіція

Шукаючи гроші, убивці катували колишнього сільського голову і його дружину

Вночі у неділю, 21 червня, у селі Миклашів, що під Львовом, троє невідомих вчинили розбійний напад на будинок колишнього сільського голови та жорстоко побили його з дружиною. Унаслідок отриманих травм 62-річний чоловік помер на місці.

Про це повідомляє пресслужба поліції.

Як повідомили у поліції, 21 червня приблизно о 06:00 вони отримали інформацію про те, що скоєно розбійний напад в одному з сіл Пустомитівського району. Правоохоронці встановили, що близько 02:00 троє невідомих у масках увірвалися в приватний будинок, де перебувало подружжя, 56-річна жінка та 62-річний чоловік.

Нападники зв’язали і жорстоко побили господарів, забрали гроші та ювелірні вироби, після чого втекли. Від отриманих травм 62-річний чоловік помер на місці події. Потерпілій жінці медики надали необхідну допомогу.

Поліція не розголошує, де саме трапилось вбивство, однак за даними депутата ЛМР Ігоря Зінкевича, вбитий є колишнім сільським головою села Миклашів, де і трапилось вбивство.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 115 (умисне вбивство) та ст. 187 (розбій) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей - довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.

Поліцейські розшукують нападників, яким вдалось втекти з місця події. Усіх, хто має будь-яку інформацію про обставини вбивства, просять телефонувати на 102.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: