На Полтавщині діти вкрали авто у матері свого друга (фото)

На Полтавщині діти вкрали авто у матері свого друга (фото)

Юні порушники поїздили і покинули позашляховик

фото: facebook.com/police.polt

Школярі віком 12 та 13 років «позичили» автівку покататися

У Кременчуці Полтавської області двоє дітей віком 12 та 13 років вирішили викрасти автомобіль у матері свого друга. Інцидент стався 3 лютого. Про це повідомляє поліція Полтавської області на своїй сторінці в Facebook.

Уранці місцева 35-річна мешканка помітила, що зник її автомобіль Volkswagen Touareg, який стояв під будинком багатоповерхівки в мікрорайоні Молодіжний.

Вона відразу ж звернулася в поліцію. Правоохоронці досить швидко змогли встановити місце знаходження викраденого позашляховика. Машину виявили в одному з гаражних кооперативів мікрорайону Молодіжний.

2_519

Через деякий час поліція також встановила, що авто викрали двоє місцевих малолітніх хлопців.

З'ясувалося, що один з юних правопорушників прийшов у гості до свого друга, де непомітно вкрав ключі від машини його матері. Після того як на вулиці стемніло він разом з іншим своїм знайомим сіли в машину і поїхали до гаражів, де і кинули авто.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України, але оскільки відповідальність за цією статтею настає тільки з 14-річного віку, то суд може застосувати до дітей заходи виховного характеру.

Нагадаємо, раніше волинянин вкрав джип, щоб повернутися додому з побачення (фото).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: