Суд залишив ексміністра часів Януковича під цілодобовим домашнім арештом

Суд залишив ексміністра часів Януковича під цілодобовим домашнім арештом
Ексміністр Микола Рудськовський фігурує у справі щодо викраденні та катуванні керівника компанії «Нафтогазвидобування»
фото з відкритих джерел

Колишній міністр залишатиметься під цілодобовим домашнім арештом щонайменше до 29 вересня

Київський апеляційний суд залишив під цілодобовим домашнім арештом колишнього міністра транспорту та зв’язку Миколу Рудьковського, підозрюваного у викраденні та катуванні керівника компанії «Нафтогазвидобування». Про це повідомляє пресслужба Київського апеляційного суду.

«16 вересня 2021 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційні скарги, подані прокурором та стороною захисту на ухвалу Солом’янського районного суду міста Києва від 2 вересня 2021 року, якою змінено підозрюваному Р. запобіжний захід з домашнього арешту у визначений період доби на цілодобовий домашній арешт до 29 вересня 2021 року включно», – йдеться у повідомленні.

За результатом апеляційного розгляду ухвалу слідчого судді Солом’янського районного суду міста Києва від 2 вересня 2021 року залишено без змін, апеляційні скарги сторони захисту та прокуратури – без задоволення.

Нагадаємо, у червні суд відправив ексміністра транспорту під варту, його підозрюють у викраденні та катуванні підприємця.

Згодом суд відпустив ексчиновника під домашній арешт.

Нагадаємо, раніше були опубліковано записи розмов Семінського та Андрія Мельника, якого називають «кримінальним авторитетом» і якого якраз звинувачують у викраденні ексдиректора «Нафтогазвидобування».

На записах Семінський і Мельник обговорюють відбирання акцій «Нафтогазвидобування» у родини Рудьковського та їх перерозподіл.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: