«Замовник не один». Активісти дізнались подробиці вбивства Гандзюк

«Замовник не один». Активісти дізнались подробиці вбивства Гандзюк
Замовник нападу на Гандзюк, за інформацією активістів, не один

Волонтер Роман Синіцин заявив, що активісти знають прізвище замовників

Неформальна група активістів, які координують свої зусилля для розкриття смертельного нападу кислотою на Катерину Гандзюк, володіє інформацією про замовників цього злочину. Про це повідомив один з учасників цієї групи, волонтер Роман Синіцин.

«Херсонська область - була проблемною з 2014 року, з високими проросійськими настроями. Катя там боролося з повним комплектом екс-регіоналів і комуністів. Більше скажу, ми знаємо, хто замовив Катю Гандзюк», - сказав він в інтерв’ю «Лізі».

Після уточнюючих запитань журналіста, Синіцин відзначив, що замовник, за інформацією активістів, не один.

«Позавчора журналісти «злили» одного з посередників вбивства Каті (йдеться про публікацію, в якій було повідомлено, що помічника народного депутата БПП Миколи Паламарчука Ігоря Павловського допитали за підозрою в передачі грошей за замаху не Гандзюк» - ред.).Через це у Луценка була істерика в Раді. Ми знаємо, хто, кому і скільки передавав грошей за напад на Катю. Замовник насправді не один», - сказав він.

Як напередодні заявив генеральний прокурор Юрій Луценко, слідство висунуло 12 версій щодо замовників вбивства активістки Катерини Гандзюк, але основними є три.

Як повідомлялося, 6 листопада генпрокурор Юрій Луценко з трибуни парламенту у відповідь на заклики активістів заявив, що напише заяву про відставку. Про це він сказав з трибуни парламенту, звітуючи про напрацювання слідства у справі вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк.

Згодом під час рейтингового голосування Верховна Рада не підтримала відставку генпрокурора - за це проголосували лише 39 депутатів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: