Мер Житомира викрив у брехні хворого на коронавірус

Мер Житомира викрив у брехні хворого на коронавірус

Мер Житомира Сергій Сухомлин спростував історію хворого на коронавірус чоловіка

49-річний житомирянин збрехав про контакти з іншими людьми після зараження

Мешканець Житомира, у якого 19 березня виявили Covid-19, працює в турфірмі й закордоном перебував разом з групою туристів, а не з сином, як повідомляв раніше.

Про це мер Житомира Сергій Сухомлин розповів виданню Житомир.info

За словами міського голови, чоловік повертався з-за кордону не з другом та його сином, як він повідомляв раніше, а за кордон він возив цілу групу людей і разом з ними повертався в літаку. Зараз за допомогою соціальних мереж було встановлено, від якої турфірми вони їздили, де вони були, і на ранок планується встановити все коло осіб, з якими інфікований контактував.

За словами пацієнта, він сам був на самоізоляції, але невідомо, чи були на самоізоляції всі люди з групи, які з ним поверталися з-за кордону. Він цю інформацію приховував.

Сухомлин додав, що для збору інформації про членів туристичної групи, чисельність якої наразі невідома, будуть залучені працівники поліції та Служби безпеки України.

Раніше 49-річний мешканець Житомира, який заразився коронавірусом, повідомив, що в середині березня з другом і його сином відпочивав на гірськолижному курорті в Австрії.

Як повідомляв «Главком», в Україні почалося інфікування коронавірусом всередині країни.

У МОЗ також заявили, що якщо буде відбуватися таке ж продовження зростання захворювання на коронавірус, то карантин в Україні буде подовжений на 100%.

Як відомо, у четвер в Україні кількість померлих від коронавірусу Covid-19 збільшилася до трьох осіб. 

Станом на вечір 19 березня в Україні 26 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, три з них - летальні.

Зокрема, у четвер ввечері у Чернівецькій області коронавірус виявили ще у п’яти людей. Таким чином кількість інфікованих у регіоні зросла до 15.

Також повідомлялося про зараження в Івано-Франківській області. два випадки на Дніпропетровщині та у двох пацієнтів у Києві та Житомирі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: