Батальйон Пхукет. Соцмережі шоковані «відпусткою» нардепа Тищенка

Батальйон Пхукет. Соцмережі шоковані «відпусткою» нардепа Тищенка
Нардеп Тищенко зібрався до Таїланду
www.slovoidilo.ua

Мандрівку нардепа Миколи Тищенка  до Таїланду висміяли у соцмережах

Народний депутат «Слуги народу» Микола Тищенко під час повномасштабної війни в Україні вирішив зробити добру справу і зустрітися із  українським народом. Щоправда, зробити він це вирішив не деінде, а у Таїланді. У нього запланована зустріч у чотиризірковому готелі для «покращення взаємодії з представниками українського суспільства». Про це стало відомо з повідомлення на сайті Посольства України в Королівстві Таїланд.

тищ1.jpg (50 KB)

Нагадаємо, згідно з новим указом президента Володимира Зеленського, українські посадовці матимуть можливість виїзду за межі країни виключно у службові відрядження. Тому, очевидно, народний обранець поєднав приєне з корисним.

Поки Тищенко свою мандрівку не коментує. А от голова фракції «Слуга Народу» у Верховній Раді України Давид Арахамія уже сказав що нардепа звільнено. 

«Бачу, що не всі розуміють, чим повинні займатися народні депутати під час війни. Тому готуємо ряд кадрових рішень.  Звільнення Миколи Тищенка з посади заступника голови фракції «Слуга Народу». Скликаємо термінове засідання, щоб виключити його зі складу нашої фракції. Звертаюся до Олени Шуляк з проханням виключити його з партії "Слуга Народу". Впевнений, нікому не потрібно пояснювати, за що. Сподіваюся, після цього до всіх остаточно дійде, у чому полягає робота депутата воюючої країни», – написав він.

327595310_718437336526790_2441596651087213405_n-1.jpg (92 KB)

Також суспільство не оцінило добрих намірів скандального нардепа Тищенка, і вибухнуло сотнями жартів на цю тему. Йому рекомендують «перевірити Монако та Куршавель», та заснувати власний  «Батальйон Пхукет».

Нагадаємо, це не перший скандал за участі нардепа. У 2020 році його ресторан «Велюр» запросив відвідувачів розважитися в нічний час, незважаючи на введені Кабміном карантинні обмеження у розпал епідемії коронавірусу.

Читайте також: 

«Слуги» готують покарання Тищенку, який під час війни поїхав у Таїланд

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: