«Бавовна» в Токмаку: Генштаб повідомив про втрати окупантів

«Бавовна» в Токмаку: Генштаб повідомив про втрати окупантів
фото ілюстративне

Втрати противника становлять близько 80 військовослужбовців пораненими та мертвими

Збройні сили України підтвердили ураження 3 січня місця зосередження живої сили та військової техніки окупантів в районі населеного пункту Токмак Запорізької області. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ.

«Щодо втрат ворога. Підтверджено вогневе ураження 3 січня місця зосередження живої сили та військової техніки окупантів у районі населеного пункту Токмак Запорізької області. Втрати противника становлять близько 80 військовослужбовців пораненими та мертвими», – йдеться в повідомленні.

Крім того, українська авіація протягом доби завдала 17 ударів по районах зосередження загарбників, а також чотири удари по позиціях зенітно-ракетних комплексів ворога. Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони за поточну добу здійснили вогневе ураження пункту управління, двох районів зосередження живої сили, військової техніки та складу боєприпасів ворога.

Нагадаємо, сьогодні українські захисники на Запоріжжі обстріляли військову комендатуру окупантів

У новорічну ніч у тимчасово окупованій Макіївці потужна «бавовна» завітала в одне з училищ міста, у якому перебували сотні окупантів. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: