Боєць «Азова» відповів, коли закінчиться війна в Україні

Боєць «Азова» відповів, коли закінчиться війна в Україні
Україна століттями воює за незалежність, і ця боротьба триватиме ще довго, переконаний азовець
фото з відкритих джерел

Наступному поколінню теж доведеться воювати, вважає «Ніко»

Ми будемо ще дуже довго воювати тому що епоха війн вже почалася. І вона почалася давно. Наша країна воює століттями за свою незалежність, за свою свободу, за свою національність. Про це боєць 12-ї бригади Національної гвардії України «Азов» на позивний «Ніко» розповів в інтерв’ю для Tsn.ua.

«Ми і будемо продовжувати боротися. Якщо цей конфлікт трошки заморозять, це все ненадовго. Вони знову ж таки наберуться сил, озброєння, і буде знову вторгнення. Ми всі чуємо, які в них там плани: Польща, Німеччина, Франція. Вони через нас пройти не можуть. І то ми дивом тримаємося, бо більшість мотивована в цьому і в більшості ще є сили. Я думаю, що це все ще надовго затягнеться, ця війна», – каже військовий.

За словами азовця, українцям треба розуміти, що наступному поколінню теж доведеться воювати.

«І треба готуватися, як тільки є час, треба готуватися до цього всього. Треба підвищити рівень тактичної медицини, тактики вогневої підготовки», – каже «Ніко».

Нагадаємо, 11 квітня, Верховна Рада ухвалила у другому читанні та в цілому законопроєкт про мобілізацію №10449. Закон спрямований на те, щоб поставити на облік усіх військовозобов'язаних і оновити їхні дані. Як зазначають автори документа, це спростить для влади процес мобілізації, оскільки ТЦК матимуть актуальну інформацію про потенційних новобранців.

Закон спрямований на те, щоб поставити на облік усіх військовозобов'язаних і оновити їхні дані. Як зазначають автори документа, це спростить для влади процес мобілізації, оскільки ТЦК матимуть актуальну інформацію про потенційних новобранців. Чоловіки у віці 18-60 років зобов'язані протягом 60 днів оновити свої облікові дані у військкоматі, центрі надання адмінпослуг (ЦНАП) або в електронному кабінеті призовника.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: